Tapahtumat

Musikantit järjestää erilaisia tapahtumia, kuten Kidols esiintyjäkatselmus koululaisille keväisin, KurkiJamit puistojuhla toukokuussa, Halloween pukujuhla perheille syksyllä sekä tietenkin joulujuhlat.  

Tulevat tapahtumatKurkiJamit

Kurkimäen leikkipuiston alueella on pitkät perinteet tapahtumapaikkana. Vuodesta 1996 leikkipuiston alueella on järjestetty Kurkirock- ja myöhemmin SkidiRock-tapahtumia. Vuonna 2017 tapahtuma sai yleisöäänestyksen tuloksena uuden nimen KurkiJamit.

Tapahtuman tarkoituksena on ollut jo vuosia olla se keväinen tapahtuma, joka kerää yhteen lapsiperheet, päiväkodit, koulut ja alueen asukkaat läheltä ja kauempaakin. Tapahtuma on maksuton ja päihteetön ja sinne on aina ollut helppo tulla.

Viime vuosina tapahtuman pääjärjestäjinä ovat toimineet Lastenkulttuurikeskus Musikantit sekä leikkipuisto Kurkimäki yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa. Ja juuri se on parasta, yhdessä tekeminen ja ilon tuominen kevääseen.

KurkiJamit tulossa keväällä 2023!

Kidols

KIDOLS on vuosittain keväisin järjestettävä koulujen esiintyjäkatselmus, joka on avoinna kaikkille halukkaille koululaisille.Tapahtumaa järjestää Keinutien ala-aste ja Lastenkulttuurikeskus Musikantit.

Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2007.