Pianotunnit

Pianotunteja Helsingissä

Lapset pääsevät soiton alkuun improvisoinnin ja leikin avulla. Tunneilla tutustutaan pianonsoiton lisäksi myös musiikinteoriaan, rytmiikkaan ja nuotinlukuun (nuottien nimeämiseen ja löytämiseen koskettimistolta).

Tarjolla olevia opetusmuotoja ovat yksityis-, pari- ja pienryhmäopetus. Opettajamme ovat kokeneita soitonopettajia ja heillä on paljon kokemusta erityisesti nuorista musiikkioppilaista.


Kuka voi aloittaa pianotunnit?

Opetusta on tarjolla kaiken tasoisille soittajille, aloittajista edistyneisiin.


Miten voin ilmoittautua kursseille?

Ilmoittautuminen tehdään Eepos-järjestelmässä, jonne pääset tästä linkistä. Voit tiedustella kurssipaikkoja myös sähköpostitse osoitteesta info@musikantit.fi.


Paljonko soitonopetus maksaa?

Kurssihinnastot löytyvät täältä.


Mitä opetuskieliä on tarjolla?

Kurssivalikoimassa on tarjolla opetusta suomeksi, englanniksi ja venäjäksi. Saatavilla olevan kurssitarjonnan voi tarkistaa Eepoksen kautta.


Onko soittotunteja mahdollista opiskella etänä?

Musikantit tarjoaa tällä hetkellä musiikkioppilaille ensisijaisesti lähiopetusta. Poikkeusolosuhteissa (esim. pitkän sairauden vuoksi) etäopetus on sovitettavissa henkilökohtaisesti.


Onko soitonopetusta mahdollista kokeilla maksutta?

Uusien opiskelijoiden on mahdollista osallistua ryhmäopetukseen kerran maksutta. Tarjoamme maksullisia 1, 3 tai viiden kerran tutustumispaketteja. Soitonopetuksen tutustumispaketit löytyvät verkkokaupastamme.


Mikä on helpoin instrumentti oppia soittamaan?

Oppiminen on yksilöllistä, mutta piano sekä kitara ovat useimmille helpoimmat soittimet musiikkiharrastuksen aloittamiseen. Tarjoamme monenlaisia kursseja, joten suosittelemme kokeilemaan ja etsimään itselle sopivinta soitinta rohkeasti!


Voiko aikuinen opetella soittamaan instrumenttia?

Soittamaan voi opetella yhtä hyvin aikuisena kuin lapsenakin. Musikantit tarjoaa opetusta kaiken ikäisille, myös aikuisopiskelijoille.


Onko minun mahdollista varata esiintyjä kauttanne?

Musikanttien kautta on mahdollista löytää esiintyjä juhliin kuten häihin, syntymäpäiville tai muihin tapahtumiin. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tilaisuudesta!

Pianoryhmä

Pianonsoiton opetusta on tarjolla pienryhmissä. Tämä on edullinen ja helppo tapa päästä tutustumaan pianonsoiton alkeisiin. Pienryhmässä on neljä oppilasta ja oppitunnin pituus on 45 minuuttia. Tunneilla  soitetaan sekä yhdessä että erikseen.

Pariopetus

Pienryhmistä oppilaat voivat siirtyvät pariopetukseen, jos sopiva soittopari löytyy. Opetus on tehokkaampaa, mutta silti edullisempaa kuin yksityistunneilla.

Yksityisopetus

Yksityisopetuksessa aloittevalle pianisteille suositeltava tuntipituus on 20-30 minuuttia oppilaan iästä riippuen, kun taas pidempään soittaneet voivat käydä 45 minuutin tunneilla kerran tai useammin viikossa.

Ikäsuositukset

  • Ryhmä- ja pariopetus alkaen 6 vuotta
  • Yksityisopetus alkaen 4 vuotta

Tarjolla myös kokeilutunteja verkkokaupassamme.

Lisätietoa: info@musikantit.fi tai numerosta 0102 190 190

Soitonopetus Musikanteilla

  • kaikille avointa ilman pääsykokeita
  • mukavissa tiloissa
  • laadukkaiden opetusvälineiden parissa
  • koulutetun musiikkipedagogin ohjaama
  • onnistuu sovittaessa myös etänä
Elena Meyke
Elena Meyke
Marko Annala
Marko Annala