ArtMix

Teatteriryhmä ArtMix

Kaksikielinen teatteriryhmä koostuu 14-22-vuotiaista nuorista näyttelijöistä Itä-Helsingissä. Ryhmä harjoittelee Kurkimäen korttelitalolla, Lastenkulttuurikeskus Musikanttien tiloissa keskiviikkoisin ja perjantaisin. Käytössä on mm. oma esiintymislava, esitystekniikka, puvustamo, lavastaja sekä koko joukko innokkaita avustajia.

Ryhmä on toimintansa aikana ollut mukana lukuisilla festivaaleilla, kilpailuissa sekä katselmuksissa eri puolella Suomea että maailmaa. Teatteritoiminnan keskiössä ja ryhmän kotina toimii helsinkiläinen Lastenkulttuurikeskus Musikantit. Vakio-ohjelmistonsa lisäksi ryhmä tuottaa myös tilaustöitä.

Osaksi teatteriryhmää

Kokoonpano on muuttunut vuosien varrella, mutta korkea yhteishenki on säilynyt ryhmän kesken ja uudet tulokkaat toivotetaan tervetulleeksi ja tästä syystä ryhmälle on myönnetty mm. Loistefestarien kunniakirja tuotantotiimin ryhmähengestä ja kunnianhimosta (2016).


Ryhmän toimintakieli on venäjä. Jos olet kiinnostunut mukaan liittymisestä, lisätietoa löytyy täältä!

Etsitkö esiintyjää tapahtumaasi?

ArtMix:in vakio-ohjelmaan kuuluvat mm. satumusikaalit kuten Ramppikuume!-stipendillä (2018) palkittu "Tuhkimo", Astrid Lindgrenin "Peppi Pitkätossu" sekä Grimmin veljesten "Bremenin soittoniekat" että vuoden kohokohdaksi muodostunut Lastenkulttuurikeskus Musikanttien joulujuhla. Vakio-ohjelmistonsa lisäksi ryhmä tuottaa myös tilaustöitä.

Teatterin taiteellisena johtajana toimii Suvi Nyström (suvi.nystrom@musikantit.fi, 0102 190 190).