Rumputunnit

Opi soittamaan rumpuja

Rumpujen soittamisen opiskelun voi aloittaa pienryhmässä, pariopetuksena tai yksityistunneilla. Tarjoamme myös soitinkokeiluja 1, 3, tai 5 kerran paketeissa.

Aloittaessasi rumpujen soiton ensimmäistä kertaa opit rumpusetin osien nimet, lukemaan rumpunuotteja sekä ensimmäisen rumpukomppisi.

Soittokavereita ja bändiharrastus

Rumpujen soitto on erityisen hauskaa osana ryhmää, joten soitonoppilaista voidaan kiinnostuksen mukaan perustaa uusia bändejä ja löytää siten soittokavereita oppilaille. Pyrimme parhaamme mukaan järjestämään bändeille myös keikkoja, sillä soitto livenä on parasta!


Lisätietoa: info@musikantit.fi tai numerosta 0102 190 190

Opetusmuodot

 • Pienryhmäopetus 45 min/viikossa
 • Pariopetus 30-45 min/viikossa
 • Yksityisopetus 30-45 min/viikossa

K​aikille avointa

 • Ei pääsykokeita
 • Laadukkaiden opetusvälineiden parissa
 • Koulutetun musiikkipedagogin ohjaamaa

Mahdollisuus

 • Ikäsuositus alkaen 7-vuotta
 • Esiintymismahdollisuuksia
 • Uusia kavereita

Kuka voi aloittaa rumputunnit?

Opetusta on tarjolla kaiken tasoisille soittajille, aloittajista edistyneisiin.

Miten voin ilmoittautua kursseille?

Ilmoittautuminen tehdään Eepos-järjestelmässä. Voit tiedustella kurssipaikkoja myös sähköpostitse osoitteesta info@musikantit.fi.

Paljonko soitonopetus maksaa?

Kurssihinnastot löytyvät täältä.

Mitä opetuskieliä on tarjolla?

Kurssivalikoimassa on tarjolla opetusta suomeksi ja englanniksi. Saatavilla olevan kurssitarjonnan voi tarkistaa Eepoksen kautta.

Onko soittotunteja mahdollista opiskella etänä?

Kurssivalikoimassa on tarjolla opetusta suomeksi ja englanniksi. Saatavilla olevan kurssitarjonnan voi tarkistaa Eepoksen kautta.

Onko soitonopetusta mahdollista kokeilla maksutta?

Uusien opiskelijoiden on mahdollista osallistua ryhmäopetukseen kerran maksutta. Tarjoamme maksullisia 1, 3 tai viiden kerran tutustumispaketteja.

Onko rumpujen soittaminen vaikeaa?

Oppiminen on aina yksilöllistä, mutta rumpusetin perussoittotekniikat vaativat soittajalta monimutkaisia motorisia liikesarjoja ja taitoja. Taidot kuitenkin karttuvat harjoittelun sekä toistojen kautta.

Voiko aikuinen opetella soittamaan rumpuja?

Soittamaan voi opetella yhtä hyvin aikuisena kuin lapsenakin. Musikantit tarjoaa opetusta kaiken ikäisille, myös aikuisopiskelijoille.

Voiko aikuinen opetella soittamaan rumpuja?

Soittamaan voi opetella yhtä hyvin aikuisena kuin lapsenakin. Musikantit tarjoaa opetusta kaiken ikäisille, myös aikuisopiskelijoille.

Voiko rumpuja soittaa kerrostalossa?

Sähkörummut ovat akustisia settejä pienikokoisempia ja siksi helpompi säilyttää, lisäksi rumpujen ääni tulee soittajalle kuulokkeisiin eikä harjoittelu kanna naapuriin. Akustiselle rumpusetille kannattaa varata erillinen treenipaikka naapurisovun säilyttämiseksi. Musikanttien kautta voit aina myös vuokrata soittimen ja me huolehdimme tarvittaessa instrumenttien säilytyksestä sekä virityksestä.

Onko minun mahdollista varata esiintyjä kauttanne?

Musikanttien kautta on mahdollista löytää esiintyjä juhliin kuten häihin, syntymäpäiville tai muihin tapahtumiin. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tilaisuudesta!

Soitinkokeilu

1, 3 tai 5 kerran paketeissa

Soitinkokeilu

Soitinkokeilutunnit Kokeilukertojen avulla pääset tutustumaan soittamiseen tai laulamiseen harrastuksena ja haluamaasi instrumenttiin: pianoon, viuluun, kitaraan, ukuleleen, bassoon, rumpuihin tai lauluun. Soitinkokeilut lapsille ja aikuisille Yksittäiset kokeilutunnit ovat helppo ja edullinen tapa päästä soitto- tai lauluharrastuksen alkuun! Tutustut haluamaasi instrumenttiin, sen käsittelyyn ja oikeaan soittoasentoon kokeneen opettajamme johdolla ja ehdit saada hyvän kuvan siitä, millaista olisi käydä soittotunneilla. Jos ostat kolmen tai viiden kokeilukerran paketin, voit halutessasi keskittyä yhteen soittimeen tai käydä tutustumassa useampaan eri instrumenttiin! Valittavanasi ovat: piano viulu akustinen kitara sähkökitara ukulele basso rummut laulu Kokeilukerrat sopivat mainiosti sekä lapsille, nuorille että aikuisille. Voit olla joko täysin aloittelija tai jo aiemmin soittamista harrastanut, joka haluaa nyt elvyttää vanhaa harrastustaan tai testata uutta instrumenttia. Etenkin piano- ja rumputuntien kokeileminen onnistuu vallan hyvin, vaikka sinulla ei vielä olisikaan omaa soitinta. Muiden instrumenttien osalta voit tarvittaessa tiedustella meiltä mahdollisuutta lainata soitinta kokeilutuntien ajaksi. Soitinkokeilutunteja on saatavilla suomen lisäksi myös englannin ja venäjän kielellä. Kokeilutuntien hinnat Tarjoamme sekä yksittäisiä soitinkokeilukertoja että kolmen ja viiden opetuskerran paketteja. Kolmen opetuskerran paketti tulee käyttää 30 päivän sisällä maksusta; viiden opetuskerran paketti tulee käyttää 45 päivän sisällä. Opetuskertoja järjestetään yksi viikossa.  Yksi opetuskerta sisältää 30 minuuttia opetusta. Hinnat: 1 kerta: 49 e 3 kertaa: 99 e 5 kertaa: 169 e

Alkaen 49,00 €

  Opettajat

  Marko on ollut Musikanttien matkassa jo vuodesta 2009 lähtien. Marko opettaa sujuvasti kaikkia bändisoittimia ja hallitsee musiikin tekemisen taidot myös tietokoneella.  

  Treenikämppä