Rumputunnit

Rumpujen soitonopetusta lapsille

Rumpujen soiton opiskelun voi aloittaa pienryhmässä, pariopetuksena tai yksityistunneilla. Meillä on myös tarjolla soitinkokeilua 1, 3, tai 5-kerran paketeissa.

Soitonoppilaista voidaan kiinnostuksen mukaan perustaa uusia bändejä ja siten löytää soittokavereita. Bändeille tietenkin pyritään järjestämään myös keikkaa, sillä soitto livenä on parasta! 

Lisätietoa: info@musikantit.fi tai numerosta 0102 190 190 

Opetusmuodot

 • Pienryhmäopetus 45 min/viikossa
 • Pariopetus 30-45 min/viikossa
 • Yksityisopetus 30-45 min/viikossa

K​aikille avointa

 • Ei pääsykokeita
 • Laadukkaiden opetusvälineiden parissa
 • Koulutetun musiikkipedagogin ohjaamaa

Mahdollisuus

 • Ikäsuositus alkaen 7-vuotta
 • Esiintymismahdollisuuksia
 • Uusi kavereita

Soitinkokeilu

1, 3 tai 5 kerran paketeissa

Soitinkokeilu

Soitinkokeilutunnit Kokeilukertojen avulla pääset tutustumaan soittamiseen tai laulamiseen harrastuksena ja haluamaasi instrumenttiin: pianoon, viuluun, kitaraan, ukuleleen, bassoon, rumpuihin tai lauluun. Soitinkokeilut lapsille ja aikuisille Yksittäiset kokeilutunnit ovat helppo ja edullinen tapa päästä soitto- tai lauluharrastuksen alkuun! Tutustut haluamaasi instrumenttiin, sen käsittelyyn ja oikeaan soittoasentoon kokeneen opettajamme johdolla ja ehdit saada hyvän kuvan siitä, millaista olisi käydä soittotunneilla. Jos ostat kolmen tai viiden kokeilukerran paketin, voit halutessasi keskittyä yhteen soittimeen tai käydä tutustumassa useampaan eri instrumenttiin! Valittavanasi ovat: piano viulu akustinen kitara sähkökitara ukulele basso rummut laulu Kokeilukerrat sopivat mainiosti sekä lapsille, nuorille että aikuisille. Voit olla joko täysin aloittelija tai jo aiemmin soittamista harrastanut, joka haluaa nyt elvyttää vanhaa harrastustaan tai testata uutta instrumenttia. Etenkin piano- ja rumputuntien kokeileminen onnistuu vallan hyvin, vaikka sinulla ei vielä olisikaan omaa soitinta. Muiden instrumenttien osalta voit tarvittaessa tiedustella meiltä mahdollisuutta lainata soitinta kokeilutuntien ajaksi. Soitinkokeilutunteja on saatavilla suomen lisäksi myös englannin ja venäjän kielellä. Kokeilutuntien hinnat Tarjoamme sekä yksittäisiä soitinkokeilukertoja että kolmen ja viiden opetuskerran paketteja. Yksi opetuskerta sisältää 30 minuuttia opetusta. Hinnat: 1 kerta: 49 e 3 kertaa: 99 e 5 kertaa: 169 e

Alkaen 49,00 €

  Opettajat

  Marko on ollut Musikanttien matkassa jo vuodesta 2009 lähtien. Marko opettaa sujuvasti kaikkia bändisoittimia ja hallitsee musiikin tekemisen taidot myös tietokoneella.  

  Treenikämppä