Soitinkokeilu

Soitinkokeilutunnit

Kokeilukertojen avulla pääset tutustumaan soittamiseen tai laulamiseen harrastuksena ja haluamaasi instrumenttiin: pianoon, viuluun, kitaraan, ukuleleen, bassoon, rumpuihin tai lauluun.

Soitinkokeilut lapsille ja aikuisille

Yksittäiset kokeilutunnit ovat helppo ja edullinen tapa päästä soitto- tai lauluharrastuksen alkuun! Tutustut haluamaasi instrumenttiin, sen käsittelyyn ja oikeaan soittoasentoon kokeneen opettajamme johdolla ja ehdit saada hyvän kuvan siitä, millaista olisi käydä soittotunneilla.

Jos ostat kolmen tai viiden kokeilukerran paketin, voit halutessasi keskittyä yhteen soittimeen tai käydä tutustumassa useampaan eri instrumenttiin!

Valittavanasi ovat:

Kokeilukerrat sopivat mainiosti sekä lapsille, nuorille että aikuisille. Voit olla joko täysin aloittelija tai jo aiemmin soittamista harrastanut, joka haluaa nyt elvyttää vanhaa harrastustaan tai testata uutta instrumenttia.

Etenkin piano- ja rumputuntien kokeileminen onnistuu vallan hyvin, vaikka sinulla ei vielä olisikaan omaa soitinta. Muiden instrumenttien osalta voit tarvittaessa tiedustella meiltä mahdollisuutta lainata soitinta kokeilutuntien ajaksi.

Soitinkokeilutunteja on saatavilla suomen lisäksi myös englannin ja venäjän kielellä.

Kokeilutuntien hinnat

Tarjoamme sekä yksittäisiä soitinkokeilukertoja että kolmen ja viiden opetuskerran paketteja. Kolmen opetuskerran paketti tulee käyttää 30 päivän sisällä maksusta; viiden opetuskerran paketti tulee käyttää 45 päivän sisällä. Opetuskertoja järjestetään yksi viikossa. Yksi opetuskerta sisältää 30 minuuttia opetusta.

Hinnat:

  • 1 kerta: 49 e
  • 3 kertaa: 99 e
  • 5 kertaa: 169 e

Valitse variaatio:

Alkaen 49,00 €