Lastenfestarit keskellä itä-Helsinkiä

Kurkimäen leikkipuiston alueella on pitkät perinteet tapahtumapaikkana. Vuodesta 1996 leikkipuiston alueella on järjestetty Kurkirock- ja myöhemmin SkidiRock-tapahtumia. Vuonna 2017 tapahtuma sai yleisöäänestyksen tuloksena uuden nimen KurkiJamit.

Tapahtuman tarkoituksena on ollut jo vuosia olla se keväinen tapahtuma, joka kerää yhteen lapsiperheet, päiväkodit, koulut ja alueen asukkaat läheltä ja kauempaakin. Tapahtuma on maksuton ja päihteetön ja sinne on aina ollut helppo tulla.

Viime vuosina tapahtuman pääjärjestäjinä ovat toimineet Lastenkulttuurikeskus Musikantit sekä leikkipuisto Kurkimäki yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa. Ja juuri se on parasta, yhdessä tekeminen ja ilon tuominen kevääseen.

Tapahtuma on avoin kaikille.

KurkiJamit 2022

Kevään odotetuimmat lasten festarit pidettiin 13.5 Kurkimäen leikkipuistossa. Lavalla nähtiin mm. Naattiorkesteri, WimmaRalli sekä rap-artisti Hassan Maikal.


Festareilla järjestettiin toiminnallisia työpajoja, liikuntaa, sirkusta sekä monenlaista muuta. KurkiJameissa tarjolla hauskaa ohjelmaa ja tekemistä koko perheelle, päiväkotiryhmille sekä koululaisille.Tuottaja: Lastenkulttuurikeskus Musikantit, Niklas Nyström, 0503434678, niklas.nystrom@musikantit.fi

KurkiJamit -virtuaalifestarit saapuivat 28.5.2021

Perinteinen kevätjuhla jäi vuonna 2020 välistä, mutta vuonna 2021 kevään odotetuin lastentapahtuma KurkiJamit saapui virtuaalifestarin muodossa perjantaina 28.5.2021!

Festivaalissa nähtiin WimmaRallin wimmaisaa musaa, TikTokista tutun taikuri Taija Taikan hämmästyttäviä saippuakuplia, hersyvä Klovni Dodo, nukketeatteria sekä muuta hauskaa!

Ohjelma oli suunnattu perheille, päiväkodeille ja alakoululaisille.

Helsingin kaupunki ja Taiteen edistämiskeskus tukevat tapahtumaa.

Kuvagalleria

Tilaa KurkiJamit uutiskirje