KurkiJamit 2023

Tule mukaan kevään odotetuimmille lastenfestareille koko perheen voimin! KurkiJamit järjestetään lauantaina 20.5. Klo 10-14 Kurkimäen leikkipuistossa. Luvassa on jälleen hauskaa ohjelmaa ja tekemistä kaikenikäisille.

Festarien ohjelmaan kuuluu musiikkia, toiminnallisia työpajoja, liikuntaa, sirkusta sekä päivän täydeltä hauskoja lavaesityksiä!

ESIINTYMÄSSÄ

KLO 10:00 Lastenorkesteri WimmaRalli

KLO 11:10 Zodiak - Uuden tanssin keskus 

KLO 11:30 Vatsastapuhuja Sari Aalto

KLO 12:30 Aku Keinonen (The Voice of Finland) & Band

ft. Erika Nyström (The Voice of Finland)

klo 13:30 Maria Baric Company -teatteri

Mukana festivaalialueella myös Tukieläimen ihanat eläinvieraat (klo 10-13), Poliisileijona (klo 11.30-12), Todellisuuden tutkimuskeskus ja WB-Pantterit!

Festivaalin yhteistyötahoina toimivat FC Kontu ja Kontulan Nuorisotyöyksikkö sekä Vetoa ja Voimaa Mellunkylään.

Lastenfestarit keskellä Itä-Helsinkiä

Kurkimäen leikkipuiston alueella on pitkät perinteet tapahtumapaikkana. Vuodesta 1996 leikkipuiston alueella on järjestetty Kurkirock- ja myöhemmin SkidiRock-tapahtumia. Vuonna 2017 tapahtuma sai yleisöäänestyksen tuloksena uuden nimen KurkiJamit.

Tapahtuman tarkoituksena on ollut jo vuosia olla se keväinen tapahtuma, joka kerää yhteen lapsiperheet, päiväkodit, koulut ja alueen asukkaat läheltä ja kauempaakin. Tapahtuma on maksuton ja päihteetön ja sinne on aina ollut helppo tulla.

Viime vuosina tapahtuman pääjärjestäjinä ovat toimineet Lastenkulttuurikeskus Musikantit sekä leikkipuisto Kurkimäki yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa. Ja juuri se on parasta, yhdessä tekeminen ja ilon tuominen kevääseen.

Tapahtuma on avoin kaikille.

Kuvagalleria

Tuottaja:
Lastenkulttuurikeskus Musikantit
Niklas Nyström
Puh. 0503434678
niklas.nystrom@musikantit.fi

Tilaa KurkiJamit uutiskirje