Osa-aikainen kulttuurituottaja Musikanteille

24.03.2022

Etsimme osa-aikaista (ja mahdollisesti myöhemmin kokoaikaista) kulttuurituottajaa monikulttuuriseen lapsiperheiden kohtaamispaikkaan Helsingin Kurkimäkeen. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa suomenkielisen toiminnan ja tapahtumien tuottaminen ja koordinointi, kulttuuripalveluiden markkinointi, viestintä ja tiedotus, verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien ylläpito ja kehittäminen, avustusten valmistelu sekä asukastalotoiminnan kehittäminen. Olemme osa alueellisten toimijoiden yhteistyöverkostoa ja osallistumme paikallisiin sekä alueellisiin kehittämishankkeisiin.

Työtä on alkuvaiheessa n. 20 tuntia viikossa. Työ voi sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista sovittaessa. Työtä voi tehdä osittain myös etänä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme innovatiivista ja kokeilunhaluista työskentelyotetta sekä kokemusta toiminnan järjestämisestä. Toivomme hakijalta alan työkokemusta sekä koulutusta. Ajokortti katsotaan eduksi.

Toivoisimme hakijalta linkkiä lyhyeen n. 2min mittaiseen esittelyvideoon. Haastattelut aloitamme jo hakuvaiheessa. Hakuaika päättyy 8.4.2022. Hakemus palkkatoivomuksineen tulee lähettää osoitteeseen suvi.nystrom@musikantit.fi otsikolla "Kulttuurituottaja"

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostilla Suvi Nyström, suvi.nystrom@musikantit.fi