Hyväntekeväisyyskonsertti

07.03.2022
Tervetuloa hyväntekeväisyyskonserttiin sunnuntaina 13.3. klo 15.00Konsertin lipputuotot menee lyhentämättömänä lahjoituksena Ukrainan sodasta kärsiville lapsille Pelastakaa Lapset ry:n kautta.
https://www.pelastakaalapset.fi/ajankohtaista/kampanjat/ukrainan-kriisi/tyomme-ukrainassa/


Konsertin ohjelma koostuu Lastenkulttuurikeskus Musikanttien oppilaiden musiikki- ja tanssiesityksistä sekä vierailevista esiintyjistä.Lisätiedot:


IMPROVISOIDUT ILTAMAT & KAUPUNKITANSSIT

Ilmprovisoidut iltamat & Kaupunkitanssikauden avaustapahtuma Tanssiteatteri Tsuumin suositut kokonaisuudet Improvisoidut iltamat ja Kaupunkitanssit lyövät hynttyyt yhteen toukokuun alussa, lauantaina 6.5. klo 16.00-18.30 järjestettävässä tapahtumassa Kurkimäen korttelitalolla . Illan alkajaisiksi luvassa on Improvisoidut iltamat -esityskokonaisuus , joka yhdistää improvisoidun tanssin ja musiikin suomalaiseen iltamaperinteeseen. Esityksessä improvisoitu tanssi ja musiikki yllättävät ja tempaavat mukaansa niin esiintyjät kuin yleisönkin. Kahdeksanhenkinen esiintyjäryhmä koostuu tanssijoista ja muusikoista, jotka heittäytyvät hetken vietäväksi kokonaisvaltaisesti ja suurella sydämellä. Loppuillan vapaat tanssit nautitaan elävän musiikin tahdittamana . Tanssit alkavat kaupunkitanssen henkeen tanssinopetuksella ja tällä kerralla opetellaan fuskua. Opetustuokio kestää noin 30 minuuttia ja vapaat tanssit sen jälkeen noin 60 minuuttia Aikataulu klo 16.00 Improvisoidut iltamat, esitys klo 17.00-17.30 tanssinopetusta lajina fusku Klo 17.30-18.30 vapaat tanssit elävän musiikin säestyksellä Kurkimäen korttelitalon kahvila on avoinna tapahtuman yhteydessä. Liput 12 euroa verkkokaupasta ja ovelta. Tapahtuman järjestää Tanssiteatteri Tsuumi Yhteistyössä: Kaupunkitanssit - maksutonta paritanssiopetusta Kurkimäen Korttelitalo Lastenkulttuurikeskus Musikantit Tapahtumapaikka: Kurkimäen korttelitalo Karpalokuja 7 00940 Helsinki Lisätietoa: Improvisoidut iltamat -esityskokonaisuus yhdistää improvisoidun tanssin ja musiikin suomalaiseen iltamaperinteeseen. Esityksessä improvisoitu tanssi ja musiikki yllättävät ja tempaavat mukaansa niin esiintyjät kuin yleisönkin. Kaikki mitä näet ja kuulet, syntyy hetkessä. **** Kaupunkitanssit-konsepti tarjoaa maksutonta paritanssien opetusta kesäkuukausien aikana toreilla, puistoissa ja aukiolla eri puolilla pääkaupunkiseutua. Tanssiteatteri Tsuumi on vastannut pääkaupunkiseudun maksuttomista paritanssituokioista vuodesta 2015 alkaen. Kaupunkitansseja on toteutettu pääkaupunkiseudulla vuodesta 2000 saakka. www.tsuumi.com

12,00 €