Ajankohtaista

Teatteriryhmä ArtMixin tekemä "Bremenin soittoniekat - Uudet seikkailut" lisänäytös lauantaina 7.5 klo 13:00. Esitys sai ensiesityksen Teatterikatselmus Kaleidoskoopissa 23.4.2022 Helsingissä.

Päiväleiri on suunnattu 7-12-vuotiaille lapsille ja nuorille. Luvassa on monipuolista ohjelmaa, kuten musisointia, työpajoja, leikkejä ja ulkopelejä.

Liikutaan yhdessä, toukokuussa retkelle Nuuksioon - ilmoittautukaa mukaan! Vietä keväinen päivä luonnon keskellä mukavassa seurassa. Kutsukaa teidän vanhemmat ja isovanhemmat mukaan ilmaiselle retkelle Nuuksioon!

Etsimme osa-aikaista (ja mahdollisesti myöhemmin kokoaikaista) kulttuurituottajaa monikulttuuriseen lapsiperheiden kohtaamispaikkaan Helsingin Kurkimäkeen. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa suomenkielisen toiminnan ja tapahtumien tuottaminen ja koordinointi, kulttuuripalveluiden markkinointi, viestintä ja tiedotus, verkkosivujen ja sosiaalisen...

ARVONTA

24.02.2022

ARVONTA! Oletko pitkään halunnut aloittaa uusi harrastus? Nyt on mahdollisuus!

KurkiJamit tapahtuma elävänä puistossa perjantaina 13.5.2022 klo 9-13 välillä. Luvassa pienet partyt lapsille, nuorille ja lapsenmielisille Kurkimäen leikkipuistossa.