Soitinvuokraus

Soitinvuokraus

Oletko kiinnostunut instrumentin soittamisesta, mutta et ole vielä halukas investoimaan omaan soittimeen?

Instrumentin vuokraus on mukava ja oiva tapa aloittaa soittoharrastus, ja vuokrasoittimen avulla kynnys aloittaa on matalampi.

Musikantit tarjoaa hyvän valikoiman käytettyjä ja huollettuja soittimia vuokrattavaksi asiakkaan valitsemilla varusteilla. Vuokrattavia soittimia ovat viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso, oboe, klarinetti, fagotti, saksofoni, trumpetti, käyrätorvi, pasuuna, tuuba ja harmonikka. Neuvottele soittimen vuokraamisesta aina ensin oman opettajasi kanssa tai ota yhteyttä sähköpostitse: musikantit@musikantit.fi.

Ohjeita soittimen vuokraajalle

Soitinvuokra on soittimen arvosta riippuen 60–200 € lukuvuodessa, yleisimmin n. 70 €.

Soittimen saadessasi allekirjoitat vuokrasopimuksen, jonka ehtoja sitoudut noudattamaan. Jos olet alaikäinen, vuokrasopimuksen allekirjoittaa huoltajasi.

Lastenkulttuurikeskus Musikantit vastaa soittimien perushuollosta ja soittimet ovat huollettuja luovutushetkellä. Vastaat itse vuokra-aikana soittimen tai sen kuluvien osien (esim. kielet, jouset, kotelot, hihnat, jne.) rikkoutumisesta ja niiden uusimisen tai korjausten kuluista. Mikäli soitinta ei voi korjata tai se katoaa, olet velvollinen korvaamaan lainasopimukseen merkityn soittimen arvon Musikantteille.

Soitin tulee palauttaa viimeistään vuokra-ajan päättymispäivänä. Opettaja tarkastaa soittimen vuokra-ajan päättyessä. Jos vuokraaja lopettaa tai keskeyttää opintonsa keskellä kautta, soitin on palautettava välittömästi.

Laskutamme koko lukukauden soitinvuokran kertalaskuna vuokrasopimuksen allekirjoittaessa. Emme hyvitä laskutettuja soitinvuokria.

Soittimia ei ole vakuutettu Musikanttien toimesta. Vuokraajana olet vastuussa vuokraamastasi soittimesta sen täyteen arvoon saakka. Soittimen arvo luovutushetkellä on kirjattu vuokrasopimukseen. Vuokraajan harkintaan jää soittimen vakuuttaminen lainauksen ajaksi.