• Pauliina Heinänen

Nuoret Musikantit BremenissäLastenkulttuurikeskus Musikanttien teatteriryhmä Nuoret Musikantit osallistui Future for kids -teatterifestivaalille ajalla 15.8.-18.8.2019 Bremenissä.

Kansainvälisille festivaalille oli valittu Musikanttien lisäksi nuorten teatteriryhmät myös Ranskasta, Latviasta, Venäjältä, Valko-Venäjältä ja Saksasta.


Nuorille oli tärkeää saada mahdollisuus päästä esiintymään uudella, kansainvälisellä areenalla, kartoittaa esiintymis-ja matkustuskokemusta, saada ammattilaispalautetta ja tutustua muiden maiden nuoriin teatterintekijöihin. Nuoret Musikantit edustivat tapahtumassa Suomea, ja saivat näin toimia tärkeän kulttuurivaihdon edustajina.


Musikanttien Peppi Pitkätossu -esitys lunasti festivaaleilla neljä palkintoa: parhaan miespääosan, parhaan koreografian, yleisön suosikkiesityksen, sekä toiseksi parhaan esityksen palkinnon. Kiitos Bremen ja kiitos Nuoret Musikantit, olemme niin ylpeitä teistä!Festivaali oli oikein onnistunut, niin kuin koko matka Nuorten Musikanttien kanssa.

Iso kiitos kuuluu Suomen Nuorisoseurojen Nuori Kulttuuri -toiminnalle, joka oli mukana tekemässä tästä matkasta mahdollisen näille nuorille lahjakkuuksille.

0 katselukertaa
Lastenkulttuurikeskus Musikantit

musikantit@musikantit.fi

0102 190 190

Karpalokuja 7 A, Helsinki

Postituslista
Toimintaamme tukevat

© 2019 Toimintakeskus Semja ry |  Lastenkulttuurikeskus Musikantit. | All Rights Reserved.