Lasten Festarit Open Stage yhteistyössä Musikanttien kanssa

Päivitetty: 5o syys 2019

Löytyykö teiltä kotoa laulumestari, kitarasankari, tanssitaiteilija tai vaikkapa jonglöörivelho? Lasten Festareiden Musikantit Open Stage etsii innokkaita esiintyjiä 😊 Lapset pääsevät jälleen esiintymään Lasten Festareiden Musikantit Open Stagella👨‍🎤 Musiikkiesitysten lisäksi muunkinlaiset esiintyjät ovat tervetulleita lavalle! Olkoon taitelija sitten esim. stand-up-esiintyjä, taikuri, vatsastapuhuja, miimikko ym., vain taivas (ja lavan koko) on rajana!

Open Stagen toteutetaan tänä vuonna yhteistyössä Lastenkulttuurikeskus Musikantit kanssa ja luvassa on hauskoja hetkiä musiikin, tanssin ja ihan millaisten esitysten kanssa tahansa, kun lapset itse pääsevät toteuttamaan omannäköisiään esityksiä koko Lasten Festareiden ajan lauantaina 3.8. klo 10-16 välillä ✨💚

Jos teiltä halutaan esiintymään, varaa paikkasi jo etukäteen ilmoittautumalla tästä: https://forms.gle/yZ82Qg6XBSW146Xn8

Viime vuonna lavalla esiintyi yli 80 huikeaa artistia ja tämä vuosi ei varmasti kalpene viime vuoden rinnalla – Tervetuloa esiintymään ja nauttimaan muiden esityksistä!

Lasten Festarit 2019 on maksuton ja kaikille avoin lastenkulttuuritapahtuma la 3.8.2019 klo 10-16 Helsingissä Hesperian puistossa. Tervetuloa!

#lastenfestarit2019 #lastenfestarit#lastenkulttuurikarnevaali #openstage #musikantit0 katselukertaa
Lastenkulttuurikeskus Musikantit

musikantit@musikantit.fi

0102 190 190

Karpalokuja 7 A, Helsinki

Postituslista
Toimintaamme tukevat

© 2019 Toimintakeskus Semja ry |  Lastenkulttuurikeskus Musikantit. | All Rights Reserved.