• Pauliina Heinänen

Uusi Kurki-Stage lähestyy - ilmottautuminen on nyt auki!


Uusi, ennennäkemätön tapahtumasarja Kurki-Stage antaa jokaiselle mahdollisuuden päästä paistattelemaan parrasvaloissa. Nyt on sinun vuorosi ottaa lava haltuun!


Haluatko päästä näyttämään taitosi muille? Oletko haaveillut esiintymisestä, mutta siihen ei ole ollut tilaisuutta? Nyt on unelmien aika käydä toteen! Kurki-Stage tarjoaa jokaiselle halukkaalle mahdollisuuden esiintyä. Haluat sitten laulaa, tanssia, tehdä stand-up komiikkaa tai mitä tahansa muuta - lava on vapaa. Tule Kurki-Stagelle osaksi ainutlaatuista tapahtumaa! Tällaista mahdollisuutta ei ole usein tarjolla. 


Ensimmäisen Kurki-Stagen esiintyjiksi toivomme 1-12 vuotiaita lapsia, muiden innokkaiden esiintyjien vuoro on tapahtumasarjan seuraavissa osissa. Sunnuntaina 27.10.2019 klo 16 alkaen järjestettävän Kurki-Stagen taustabändinä toimii Kurkijameista ja lukuisista muista lastentapahtumista tuttu Wimmaralli, joka viihdyttää osallistujia myös omilla wimmaisilla kappaleillaan ja muilla tutuilla lastenlauluilla.


Varmista paikkasi esiintyjäkaartissa ilmottautumalla etukäteen tällä lomakkeella. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja se on avoin kaikille.


Korttelitalolta löytyy päivän aikana myös muuta ohjelmaa. Tule kokeilemaan onneasi onginnassa tai hakemaan Kurkimäen hienoimmat kasvomaalaukset! Paikan päällä voit myös tutustua Musikanttien toimintaan tarkemmin. Korttelitalon aulan kahvila Galina tarjoilee syötävää kaikille herkkusuille.


Ilmottautumislomakkeen löydät täältä: https://www.musikantit.fi/events-1/kurki-stage/form

Lastenkulttuurikeskus Musikantit

musikantit@musikantit.fi

0102 190 190

Karpalokuja 7 A, Helsinki

Postituslista
Toimintaamme tukevat

© 2019 Toimintakeskus Semja ry |  Lastenkulttuurikeskus Musikantit. | All Rights Reserved.