Talvileiri 2022

Talvileiri 2022

85,00 €

Yleishyödyllinen, ei sis. alv. hintaan lisätään toimituskulut
Varastossa

Kuvaus

TALVILEIRI KULTTUURIA JA TAIDETTA LUOVASTI 7–18-vuotiaille

Päiväleirillä järjestetään viikolla 8. (21.2.–25.2.2022) ma-pe klo 10:00–16:00 lapset saavat kokemuksia kulttuurin ja taiteen tekemisestä. Jokainen leiri päättyy lasten pienimuotoiseen esitykseen ja/tai taidenäyttelyyn.


Nyt leirille ilmoittautumisen yhteydessä helppo ja turvallinen verkkomaksu. Maksuvaihtoehtoina suomalaiset verkkopankit, Visa ja Mastercard maksukortit, lasku ja osamaksu. Valitse itsellesi sopivin.

Talvileiri 2022 info

  1. Leiri järjestetään viikolla 8. (21.2.–25.2.2022) ma-pe klo 10:00–16:00

  2. Leiri on suunnattu 7–18-vuotiaille musiikista, tanssista ja kuvataiteesta kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Leirin kieli on venäjä.

  3. Leiriviikon hinta on 85 euroa, Musikanttien oppilaille 60 euroa. Hinta sisältää päivittäin lämpimän lounaan ja välipalan, vakuutuksen (Pohjola) sekä laadukkaan ja monipuolisen leiriohjelman. Leiriruokailun valmistaa Cafe Galina. Muut mahdolliset kulut (vapaaehtoiset retket ym.) maksetaan erikseen sovitusti.

  4. Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkossa. Mikäli jokin muu taho maksaa leirimaksun, olethan yhteydessä toimistoon [email protected]

  5. Leirin voi perua 10 € käsittelymaksulla viikko ennen leirin alkua (13.2.2022 mennessä). Sen jälkeen ei leiri maksua palauteta. Poikkeuksena sairastapaukset, jolloin leirimaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan (veloitetaan 10 € käsittelymaksu, edellytetään lääkärintodistus A). Mikäli lapsi on ehtinyt olla leirillä, hinta suhteutetaan päivien määrään. Peruutukset tulee tehdä aina kirjallisesti osoitteeseen: [email protected] Pelkkä käymättä jättämistä ei tulkita leiripaikan peruuttamiseksi.

  6. Mikäli leiri joudutaan keskeyttämään viranomaisten määräämien rajoitusten takia, jäljellä olevat leiripäivät korvataan vähennettynä 10 € käsittelymaksulla. Mikäli leiri keskeytyy muista Musikanteista riippumattomista syistä (esim. lapsi haluaa jäädä kotiin, perheen matkat jne.) leirimaksua ei palauteta, eikä käymättä jääneitä leiripäiviä korvata.

  7. Leiri järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 20.

  8. Osallistujille lähetetään ennen leirin alkua leirikirje, joka sisältää kaiken tarvittavan infon ja leiriohjelman.

9. Lisätietoa saatte puhelimitse 0102 190 190 tai sähköpostitse info (a) musikantit.fi