Kurssipaikan peruutus

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen ryhmäopetukseen voi peruuttaa veloituksetta elokuun 1. päivä asti joko ilmoittamalla siitä osoitteeseen musikantit@musikantit.fi, ilmoittautumisjärjestelmä Eepoksessa oman profiilin kautta tai tällä lomakkeella.

 

Ilmoittautuminen yksityisopetukseen on sitova ja sen voi keskeyttää vain lukukauden päättyessä.

Uusilla ryhmäopetuksen oppilailla (ei koske alle kuuden oppilaan pienryhmiä) on mahdollisuus peruuttaa osallistumisensa veloituksetta ensimmäisen oppitunnin jälkeen. Peruutuksesta tulee ilmoittaa sähköisesti tai kirjallisesti joko omalle opettajalle tai toimistoon (musikantit@musikantit.fi, 0102 190190). Peruutus on tehtävä viimeistään 48 tuntia ensimmäisen oppitunnin jälkeen. Peruutusehto koskee vain ryhmäopetusta.

Jos oppilas keskeyttää kesken lukukauden, kuluvan lukukauden maksut peritään kokonaisuudessaan.

Lukuvuoden voi keskeyttää myös syyslukukauden päättyessä. Peruutuksesta tulee ilmoittaa erikseen osoitteeseen musikantit@musikantit.fi tai tällä lomakkeella. Kevätlukukauden viimeinen mahdollinen peruutuspäivä on 30. marraskuuta, jonka jälkeen tehtyjä peruutuksia ei oteta vastaan. Suullinen ilmoitus omalle opettajalle ei ole riittävä.

Jos keskeyttäminen tapahtuu pitkäaikaisen sairauden, tai muun odottamattoman ja ennalta-arvaamattoman syyn johdosta, voidaan kirjallisen anomuksen perusteella harkita muutosta lukukausimaksuihin. Anomukset lähetetään osoitteeseen musikantit@musikantit.fi

Peruutuslomake
Kurssipäivä

Lähettäessäsi lomakkeen hyväksyt samalla Lastenkulttuurikeskus Musikanttien tietosuojaselosteen ja tavan käsitellä henkilötietojasi.

Lastenkulttuurikeskus Musikantit

musikantit@musikantit.fi

0102 190 190

Karpalokuja 7 A, Helsinki

Postituslista
Toimintaamme tukevat

© 2019 Toimintakeskus Semja ry |  Lastenkulttuurikeskus Musikantit. | All Rights Reserved.