Kurkimäen Korttelitalo

Korttelitalo tarjoaa alueen asukkaille paikan, jossa onnistuu yhteinen ajanvietto, uuden oppiminen, alueen yhteisöllisyyden ylläpitäminen sekä monipuolinen harrastustoiminta.

Lastenkulttuurikeskus Musikantit (Toimintakeskus Semja ry) järjestää Kurkimäen Korttelitalolla paljon erilaista toimintaa, kuten kerhoja, kursseja ja esityksiä.

Korttelitalolla on paljon kaikille avoimia tapahtumia, kuten vuosittain toukokuussa järjestettävä koko perheen festivaali Kurkijamit ja yhdessä lähialueen koulujen kanssa pidettävä leikkimielinen taitokilpailu Kidols. Lisäksi Korttelitalolla järjestetään kalenterivuoteen liittyviä juhlia, kuten Halloween- ja joulujuhlat, sekä toiminnallisia Asukastalon avoimet ovet -päiviä.

Tilat ovat avoinna pääsääntöisesti ma-pe 9-20 ja la 10-15 lukuunottamatta kesäkautta. Kesäkuussa Korttelitalo on avoinna rajoitetusti lasten leiritoiminnan vuoksi. Heinäkuun Korttelitalo on kesälomalla.

Korttelitalon aulasta löytyvä nettipiste, lehtinurkkaus ja lasten leikkipaikka ovat vapaasti vieraiden käytettävissä talon aukioloaikoina. Aulassa toimii myös yrittäjän pyörittämä kahvila.

Asukastalotoimintaa avustaa Helsingin kaupunki.

Järjestä tapahtuma

Kurkimäen korttelitalon tiloja voidaan käyttää mm. kulttuuri ja taide esitysten, konserttien, juhlien, kokouksiin tai muiden tapahtumien järjestämiseen.

​​Käytettäviä tiloja ovat aula ja sali. Lisäksi talon muiden tilojen käytöstä voidaan sopia tapauskohtaisesti. Keittiön tilaa on heikosti ja sen käytöstä on aina sovittava erikseen, sillä se on pääsääntöisesti kahvila yrittäjän käytössä.

Tilat soveltuvat parhaiten 50-150 vieraan tilaisuuksiin. Esimerkiksi konserttitapahtumissa, joissa ei ole istumapaikkoja, tilaan sopii n. 200 vierasta. Aula on kooltaan noin 150m2, josta löytyvät wc-tilat, mukaan lukien inva-wc ja vauvanhoitopiste. Aulasta on pääsy katetulle terassille ja rakennusta ympäröivään vehreään leikkipuistoon. Talon edessä on asfaltoitu piha, josta löytyy autopaikkoja n. 30-50 autolle.​

Salin mitat ovat n. 14x14m (n.200m2), korkeus on noin 5,7m. Vuokrauksen yhteydessä on käytettävissä lava, n. 15 pöytää, n. 150 tuolia ja valkokangas.

Kun tiloja vuokrataan, on paikalla aina talon oma vahtimestari, joka vastaa mm. tekniikasta, varusteista, sekä ovien avauksesta että lukituksesta. Lisäpalveluna on saatavilla valo- ja äänitekniikkaa sekä muuta esitystekniikkaa, koristelua, apulaisia, näyttämötekniikkaa ja paljon muuta. Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti!​

Korttelitalo sijaitsee lähellä Kontulan ja Myllypuron metroasemia, ja sen lisäksi bussit 94A ja 78 kulkevat myös lähettyviltä.

Tilan käyttö

Juhlat- ja kaupallinen käyttö alk. 75€/tunti

Laskutusperuste on alkava tunti. Laskutus alkaa siitä kun ovet avataan ja päättyy siihen kun talo suljetaan. Paikalla on aina vahtimestari joka huolehtii talosta. Ääni ja valosuunnittelu erikseen. 

Kulttuuri-, taide- ja koulutustilaisuudet 55€/tunti

Järjestäjänä yhdistys, koulu tms. yleishhyödyllinen toimija. Laskutusperuste on alkava tunti. Laskutus alkaa siitä kun ovet avataan ja päättyy siihen kun talo suljetaan. Paikalla on aina vahtimestari joka huolehtii talosta.  


Hinnat eivät sisällä vähennettävää arvonlisäveroa. 


Tilatiedustelu

Ole hyvä ja jätä tiedustelu lomakkeella.

Yhteyshenkilö

Niklas Nyström 

niklas.nystrom@musikantit.fi

WhatsApp 050 3434 678