Verkkomaksaminen

Musikantit verkkokaupassa voit maksaa ostoksiasi monilla eri tavoilla. Maksujen välittäjänä toimii Checkout.

Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout asiakaspalvelu:

[email protected]

0800 552 010 (0,00 €/min+ppm)

Ma-Su klo 6–23 (paitsi juhlapyhinä)

Verkkopankki maksu

Suomalaiset pankit, verkkomaksuna.

Maksuaikaa

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Collector Lasku ja Osamaksu

Collector Bank tarjoaa mahdollisuuden vähintään 20-vuotiaille kuluttajille ostaa laskulla / osamaksulla, Collector Kuluttajalasku ja osamaksu (B2C). Yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa. Kertaostos maks. 5000 €. Laskulla automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun. Laskutuslisä ostajalle 2,95 € Ostaja voi muuttaa laskun osamaksuksi, jolloin takaisinmaksuaika max 36kk. Katso Checkout Finland Oy:n erityisehdot Collector -maksutavan käyttöön.

Lisätietoja: www.collector.fi

OP Lasku

OP Osta laskulla –rahoitus on hyödykesidonnainen kertaluotto, jolla kuluttaja voi maksaa verkko-ostokset erissä. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, joka tarkistaa kuluttajan luottotiedot ennen rahoituksen myöntämistä. OP Osta laskulla on tarkoitettu: Yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa. Kuluttaja saa ensimmäiselle maksuerälle maksuaikaaa 30 päivää. Osta laskulla –rahoituksen voi saada 50-5000 euron ostokselle. Kuluttaja voi halutessaan maksaa koko velan kerralla pois. Osta laskulla –rahoituksen korko on kiinteä 14,95 % ja maksutavasta peritään kuluttajalta 2 euron laskutuspalkkion laskulta

Lisätietoja: www.op.fi