Tiedote 29.11.2020

Hei, kaikki Musikanttien oppilaat ja huoltajat!

Viranomaiset ovat päättäneet uusista suosituksista ja rajoituksista, joiden tavoitteena on saada koronaepidemian leviäminen pääkaupunkiseudulla pysäytettyä.

Helsingin kaupunki sulkee kulttuurikeskukset, museot, sisäliikuntapaikat ja nuorisotilat kolmeksi viikoksi maanantaista 30.11.2020 alkaen. Kaikki sisätiloissa järjestettävä harrastustoiminta keskeytetään, mukaan lukien taiteen perusopetus. Myös yksityisten toimijoiden toivotaan noudattavan näitä samoja rajoituksia.

Me Musikanteilla haluamme jatkossakin toimia vastuullisesti ja olla mukana estämässä koronan leviämistä. Tämän takia kaikki lähiopetus keskeytetään 30.11. alkaen, ja palaamme lähiopetuksen pariin vasta joululoman jälkeen tai sitten, kun voimme sen turvallisesti tehdä. Syyslukukauden viimeisten viikkojen ajan opetus järjestetään etänä niiltä osin kuin se on mahdollista.

Seuraavat muutokset toiminnassamme ovat voimassa maanantaista 30.11.2020 lähtien:

Kaikki soitto- ja laulutunnit pidetään etäopetuksena. Opettajat lähettävät oppilailleen sähköpostilla tarvittavat linkit ja tarkemmat tiedot etätuntien toteuttamisesta.

Suomenkieliset poppismuskarit jäävät aikaistetulle joululomalle. Palautamme kurssimaksun pitämättä jäävien kolmen opetuskerran osalta erikseen lähetettävän tiedotteen mukaisesti. Muistattehan, että jatkoilmoittautuminen kevätlukukauden muskariryhmiin on jo käynnissä!

On ikävää, että emme voi nyt lähiviikkoina tavata kasvokkain, mutta onneksi pystymme näinkin lyhyellä varoitusajalla siirtämään ison osan toiminnasta verkkoon. Ehdimme keväällä jo harjoitella etäyhteyksien varassa toimimista, ja nyt tekniset valmiudet etäopetuksen antamiseen ovat entistäkin paremmat.

Toivotamme kovasti tsemppiä ja jaksamista kaikille, pysykäähän terveinä! Yhdessä me selviämme tästä!

Ystävällisin terveisin

Suvi Nyström

Toiminnanjohtaja / Rehtori

Lastenkulttuurikeskus Musikantit