viulua soittava tyttö

Tiedote 29.1.2021

Palaamme lähiopetukseen

Valtaosa Musikanttien harrastustoiminnasta on ollut etäopetusta marraskuun lopulta lähtien, jolloin viranomaiset päättivät tiukentaa koronatilanteeseen liittyviä rajoituksia ja suosituksia.

Tällä viikolla pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä kertoi uusista linjauksista, joiden mukaan alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaa voidaan tietyin rajauksin taas toteuttaa helmikuun alusta alkaen.

Päätös perustuu tämänhetkiseen arvioon koronaepidemian tilanteesta ja lasten ja nuorten kokonaishyvinvoinnin edistämiseen. ”Lasten harrastustoiminta ei ole vain harrastelua vaan osa nuoren kasvua ja hyvinvointia”, totesi Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen keskiviikkona järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

Uusien suositusten myötä voimme siis palata takaisin lähiopetukseen maanantaista 1.2.2021 alkaen. Kaikki tunnit pidetään normaalin lukujärjestyksen mukaisesti.

Halutessaan harrastamista voi edelleen jatkaa etänä myös tammikuun jälkeen. Etäopetusta suosittelemme etenkin riskiryhmiin kuuluville ja riskiryhmiin kuuluvien perheenjäsenille.

Sovithan oman opettajasi kanssa, osallistutko tunneille jatkossa etänä vai tuletko lähiopetukseen. Opettajien sähköpostiosoitteet löytyvät täältä: https://www.musikantit.fi/i/opettajat.

Tärkeitä ohjeita lähiopetukseen osallistuville

Tunneille saa tulla vain täysin terveenä!

Kaikkien yli 12-vuotiaiden on käytettävä kasvomaskia Musikanttien tiloissa.

Kädet tulee pestä ja/tai desinfioida heti sisätiloihin saavuttaessa.

Kaikkea tarpeetonta oleskelua Musikanttien tiloissa täytyy välttää. Toivomme, että vain alle 7-vuotiaiden oppilaiden vanhemmat saattaisivat lapsensa sisälle asti ja kouluikäiset saapuisivat tunneille itsenäisesti.

Jos tulee jotakin kysyttävää mieleen, meidät tavoittaa sähköpostitse osoitteesta info(at)musikantit.fi tai soittamalla numeroon 0102 190 190.

Tervetuloa lähiopetuksen pariin!