Tiedote 23.11.2020

Hyvät Musikanttien oppilaat ja vanhemmat!

Pääkaupunkiseutu on siirtynyt koronavirusepidemian leviämisvaiheeseen. Tässä uudet ohjeet ja suositukset, jotka ovat voimassa välittömästi, maanantaista 23.11.2020 alkaen.

Lasten ja nuorten harrastustoiminta Lastenkulttuurikeskus Musikanteissa jatkuu toistaiseksi tavalliseen tapaan lähiopetuksena. Tunneille saa tulla vain täysin terveenä, joten lievätkin oireet ovat syy jäädä kotiin. Soiton opiskelijoille voidaan tarvittaessa järjestää opetusta myös etänä. Etäopetustarpeesta voi olla yhteydessä suoraan omaan opettajaan.

Kun tuotte lapsenne harrastamaan, vältättehän mahdollisuuksien mukaan turhaa oleskelua Musikanttien tiloissa ja otatte huomioon turvavälit. Toivomme, että vain alle 7-vuotiaiden lasten vanhemmat saattaisivat lapsensa sisälle asti ja kouluikäiset saapuisivat tunneille itsenäisesti.

Pyydämme harrastajia saapumaan paikalle vasta juuri ennen tunnin alkua ja poistumaan Musikanttien tiloista nopeasti tunnin päätyttyä. Vahva kasvomaskisuositus koskee tästä päivästä alkaen kaikkia yli 12-vuotiaita. Myös nuoremmat voivat halutessaan käyttää maskia. Kädet tulee pestä ja/tai desinfioida heti sisätiloihin saavuttaessa.

Joulukonsertit on suunniteltu pidettäväksi viikolla 51. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja tiedotamme konserttien toteuttamistavasta lähempänä.

Lämmin kiitos jo etukäteen kaikille, että suhtaudutte asiaan vakavasti ja noudatatte annettuja suosituksia!

Suvi Nyström

Toiminnanjohtaja / Rehtori