Musikanttien talvileiri 2021

Koulujen talvilomaviikko lähestyy ja niin myös Musikanttien perinteinen talvileiri!

Leiri on avoin kaikille 7–16-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka ovat kiinnostuneita musiikista, tanssista ja/tai kuvataiteesta. Mitään aiempaa osaamista ei tarvita, pelkkä kiinnostus riittää.

Ohjelmassa on ulkoilua, liikuntaa, soittimiin tutustumista ja musisointia, piirtämistä, askartelua, pelailua ja muuta mukavaa yhdessäoloa. Leirin vetäjinä toimivat Lastenkulttuurikeskus Musikanttien kokeneet opettajat.

Jos etsit kivaa tekemistä talviloman ajaksi, niin kurkkaa alta lisätiedot ja käy sitten Eepoksessa ilmoittautumassa iloisen joukon jatkoksi. Tervetuloa leirille, josta saat kotiinviemisiksi repullisen mukavia muistoja!

Missä?

Leirin kotikolona toimii Itä-Helsingissä sijaitseva Kurkimäen korttelitalo, Karpalokuja 7 A.

Jos kuljet julkisilla, niin esimerkiksi busseilla 94A ja 560 pääset lähelle. Myös Kontulan ja Myllypuron metroasemilta on korttelitalolle kävelymatka.

Milloin?

Leiri järjestetään koulujen talvilomaviikolla eli viikolla 8, maanantaista perjantaihin 22.–26.2.2021. Ohjelmaa on joka päivä klo 10–15.

Hinta

Leirin hinta on Musikanttien oppilaille 25 euroa, muille 50 euroa. Hintaan sisältyy kaikki ohjattu ohjelma, tarvittavat materiaalit ja vakuutus.

Halutessasi voit tilata leiripäiville myös lämpimän ruoan, jonka hinta on viideltä päivältä yhteensä 30 euroa. Jos syöt mieluummin omia eväitä, Musikanttien tiloista löytyy mikro, jota voit tarvittaessa käyttää ruoan lämmittämiseen.

Ilmoittautuminen

Leirille ilmoittaudutaan Eepoksessa 19.2.2021 mennessä.

Talvileiri toteutuu, mikäli osallistujia tulee vähintään 15. Jos leiri joudutaan perumaan koronarajoitusten takia tai muista syistä, jo maksetut leirimaksut palautetaan.

Jos mieleen tulee jotakin kysyttävää, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen musikantit(at)musikantit.fi.

Alla tunnelmapaloja aiemmin järjestetyiltä talvileireiltä.