Kurkimäen leikkipuiston alueella on pitkät perinteet tapahtumapaikkana. Vuodesta 1996 leikkipuiston alueella on järjestetty Kurkirock- ja myöhemmin SkidiRock-tapahtumia. Vuonna 2017 tapahtuma sai yleisöäänestyksen tuloksena uuden nimen KurkiJamit.

Tapahtuman tarkoituksena on ollut jo vuosia olla se keväinen tapahtuma, joka kerää yhteen lapsiperheet, päiväkodit, koulut ja alueen asukkaat läheltä ja kauempaakin. Tapahtuma on maksuton ja päihteetön ja sinne on aina ollut helppo tulla.

Viime vuosina tapahtuman pääjärjestäjinä ovat toimineet Lastenkulttuurikeskus Musikantit sekä leikkipuisto Kurkimäki yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa. Ja juuri se on parasta, yhdessä tekeminen ja ilon tuominen kevääseen.

KurkiJamit -virtuaalifestarit 28.5.2021

16.3.2021

Perinteisesti Kurkimäessä järjestettävä tapahtuma siirtyy tänä vuonna verkkoon!

Nyt alueen asukkailla on mahdollisuus vaikuttaa tapahtuman sisältöön! 🙂 Auta meitä järjestämään mielekäs ja iloa tuova tapahtuma vastaamalla pe 19.3. mennessä kyselyyn, jolla kartoitamme alueen asukkaiden toiveita ajankohdan, ohjelman sisällön ja esiintyjien suhteen. Voit täyttää kyselyn yhdessä lapsesi kanssa. Linkki kyselyyn: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNLkXcmIu5yflTpuxXhCocEBRDtzWohEkokME_GBSGr7kvNA/viewform

Lisätietoa on tulossa myöhemmin keväällä ohjelman varmistuttua!

KurkiJamit-tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/447440179646381

Maltti ja Valtti KurkiJameissa viihdyttämässä yleisöä.

Lähetä viestiä meille

Yhteystiedot

Tapahtuman tuottaja:

Niklas Nyström | Puh. 050 3434 678

niklas.nystrom(at)musikantit.fi