Kurkimäen leikkipuiston alueella on pitkät perinteet tapahtumapaikkana. Vuodesta 1996 leikkipuiston alueella on järjestetty Kurkirock- ja myöhemmin SkidiRock-tapahtumia. Vuonna 2017 tapahtuma sai yleisöäänestyksen tuloksena uuden nimen KurkiJamit.

Tapahtuman tarkoituksena on ollut jo vuosia olla se keväinen tapahtuma, joka kerää yhteen lapsiperheet, päiväkodit, koulut ja alueen asukkaat läheltä ja kauempaakin. Tapahtuma on maksuton ja päihteetön ja sinne on aina ollut helppo tulla.

Viime vuosina tapahtuman pääjärjestäjinä ovat toimineet Lastenkulttuurikeskus Musikantit sekä leikkipuisto Kurkimäki yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa. Ja juuri se on parasta, yhdessä tekeminen ja ilon tuominen kevääseen.

KurkiJamit -virtuaalifestarit saapuvat 28.5.2021

Perinteinen kevätjuhla jäi viime vuonna välistä, mutta tänä vuonna kevään odotetuin lastentapahtuma KurkiJamit saapuu virtuaalifestarin muodossa perjantaina 28.5.2021 klo 9.30–12.00!

Luvassa on WimmaRallin wimmaisaa musaa, TikTokista tutun taikuri Taija Taikan hämmästyttäviä saippuakuplia, hersyvä Klovni Dodo, nukketeatteria sekä muuta hauskaa!

Ohjelma on suunnattu perheille, päiväkodeille ja alakoululaisille. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

Pääset osallistumaan festivaaleille KurkiJameille YouTube-kanavalla LINKKI

Helsingin kaupunki ja Taiteen edistämiskeskus tukevat tapahtumaa. Tapahtuman järjestää Lastenkulttuurikeskus Musikantit yhdessä Itä-Helsingin alueen toimijoiden kanssa.

#kurkijamit2021 #kurkijamit #lastenkulttuurikeskusmusikantit #musikantit #kurkimäki

KurkiJamit 2021 kooste

KurkiJamit

Maltti ja Valtti KurkiJameissa viihdyttämässä yleisöä.

Lähetä viestiä meille

Yhteystiedot

Tapahtuman tuottaja:

Niklas Nyström | Puh. 050 3434 678

niklas.nystrom(at)musikantit.fi