Kurkimäen korttelitalo

Korttelitalo tarjoaa alueen asukkaille paikan, jossa onnistuu yhteinen ajanvietto, uuden oppiminen, alueen yhteisöllisyyden ylläpitäminen sekä monipuolinen harrastustoiminta.

Lastenkulttuurikeskus Musikantit (Toimintakeskus Semja ry) järjestää Kurkimäen Korttelitalolla paljon erilaista toimintaa, kuten kerhoja, kursseja ja esityksiä, sekä vuokraa tiloja yksityisille, yrityksille ja yhteisöille.

Korttelitalolla on paljon kaikille avoimia tapahtumia, kuten vuosittain toukokuussa järjestettävä koko perheen festivaali Kurkijamit ja yhdessä lähialueen koulujen kanssa pidettävä leikkimielinen taitokilpailu Kidols. Lisäksi Korttelitalolla järjestetään kalenterivuoteen liittyviä juhlia, kuten Halloween- ja joulujuhlat, sekä toiminnallisia Asukastalon avoimet ovet -päiviä.

Tilat ovat avoinna kaikille pääsääntöisesti ma-pe 9-20 ja la 10-15 lukuunottamatta kesäkautta. Kesäkuussa Korttelitalo on avoinna rajoitetusti lasten leiritoiminnan vuoksi. Heinäkuun Korttelitalo on kesälomalla.

Korttelitalon aulasta löytyvä nettipiste, lehtinurkkaus ja lasten leikkipaikka ovat vapaasti vieraiden käytettävissä talon aukioloaikoina. Aulassa toimii myös yrittäjän pyörittämä kahvila.

Helsingin kaupunki tukee asukastalotoimintaamme.

Yhteystiedot

Kurkimäen korttelitalo / Lastenkulttuurikeskus Musikantit

Karpalokuja 7A, 00940 Helsinki

[email protected]

Puhelin 0102 190 190

Soittaessasi 0102-alkuisiin palvelunumeroihin puheluiden hinnat matkapuhelinliittymästä ja kiinteän verkon ("lanka-") liittymästä maksaa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti.

Kurkimäen korttelitalon salissa uusi isompi näyttämö
Kurkimäen korttelitalon sali sinisessä valaistuksessa
Kurkimäen korttelitalon sali valmiina esitykseen
Kurkimäen korttelitalon sali juhlakattaus

Vuokraus

Kurkimäen korttelitalon tiloja on mahdollista vuokrataan yksityisille, yrityksille ja yhteisöille. Tiloja voidaan käyttää mm. esitysten, konserttien, juhlien tai muiden merkkipäivien ja tapahtumien järjestämiseen.

​​Vuokrattavia tiloja ovat Korttelitalon aula ja sali. Lisäksi talon muita tiloja voidaan vuokrata tapauskohtaisesti. Keittiön käytöstä on sovittava erikseen, sillä se on pääsääntöisesti yrittäjän käytössä.

Tilat soveltuvat parhaiten 50-150 vieraan tilaisuuksiin. Esimerkiksi konserttitapahtumissa, joissa ei ole istumapaikkoja, tilaan sopii n. 200 vierasta. Aula on kooltaan noin 150m2. Tilasta löytyvät wc-tilat, mukaan lukien inva-wc ja vauvanhoitopiste. Aulasta on pääsy katetulle terassille ja rakennusta ympäröivään vehreään leikkipuistoon. Talon edessä on asfaltoitu piha, josta löytyy autopaikkoja n. 30-50 autolle.​

Salin mitat ovat 14x14m (n.200m2), korkeus on noin 5,7m. Vuokrauksen yhteydessä on käytettävissä lava, n. 15 pöytää, n. 150 tuolia ja valkokangas.

Kun tiloja vuokrataan, on paikalla aina talon oma vahtimestari, joka vastaa mm. tekniikasta, varusteista, sekä ovien avauksesta että lukituksesta. Lisäpalveluna on saatavilla valo- ja äänitekniikkaa, videoprojektori, koristelua, apulaisia, näyttämötekniikkaa ja paljon muuta. Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti!​

Korttelitalo sijaitsee lähellä Kontulan ja Myllypuron metroasemia, ja sen lisäksi bussit 94A ja 78 kulkevat myös lähettyviltä.

Jätä viesti

Tilavuokra

Vuokrausta hoitaa:

Niklas Nyström 050 3434 678

[email protected]

Pyydä tarjous tapahtuman tai tilaisuuden järjestämisestä. Meillä hintaan kuuluu aina hyvä palvelu ja halu varmistaa että teidän tapahtuma onnistuu.

Pidetään oikeus muutoksiin.

Kurkimäen korttelitalo ulkoa
Kurkimäen korttelitalon aula ja kahvio
Kurkimäen korttelitalon aula
Kurkimäen korttelitalon leikkipaikka