Taidetyöpajat koululaisille

Kirjaudu

Tarjoamme monipuolisesti kuvataidekerhoja lapsille eri ikäryhmissä.

Opettaja

Marina Kajava

Taidekerhon ohjaaja

Yulia Gladkova

Lapsi- ja perheohjaaja (opiskelija)

Tarjoamme monipuolisesti kuvataidekerhoja lapsille eri ikäryhmissä.

Kullakin ikäryhmällä on omat tavoitteet tarkoituksena oppia työstämään eri materiaaleja ja oppia eri tekniikoita, kuitenkaan unohtamatta tekemisen iloa yhdessä muiden kanssa.

 

Lohikäärmeiden maailma 7-12 v

Millainen on sinun lohikäärmeesi tai muu lentävä liskosi – tulta syöksevä, suomuinen, värikäs, kiltti vai hurja? Monissa tarinoissa lohikäärmeet asuvat luolissa tai pilviverhon yläpuolella korkeilla vuorilla.

Tule suunnittelemaan ja toteuttamaan oma lohikäärmeesi piirtäen ja maalaten. Lisäksi rakennamme lohikäärmeellesi oman pienoismaailman. Voit rakentaa ja maalata esimerkiksi tulivuoria, vuonoja, jokia ja muuta maailmaasi liittyvää. Tule keksimään omia jännittäviä tarinoita ja herättämään ne eloon!

Työpajassa käytämme monipuolisia tekniikoita piirtämisestä kolmiulotteiseen rakenteluun.

 

Naamiotyöpaja 9-12 v​

Naamio voi pelästyttää, naurattaa ja hurmatakin! Naamioita on käytetty niin alkuperäiskansojen jännittävissä seremonioissa kuin kautta aikojen upeissa teatteriesityksissäkin.

Työpajassa opit suunnittelemaan ja rakentamaan oman naamiosi sekä herättämään sen henkiin maalaten ja koristellen. Millaisen naamion sinä haluisit tehdä? Olisiko se hurja, hullunkurinen vai lumoava? Tule jatkamaan suunnittelua ja toteutusta loppuun asti naamiotyöpajaan!

 

Opetuskieli

Musikanteilla on tällä hetkellä vain venäjänkielisiä kuvataideryhmiä. Tavoitteenamme on tulevaisuudessa tarjota entistä laajemmin harrastustoimintaa myös suomen kielellä.

 

Opetuspaikka

Kurkimäen korttelitalo

Ilmoittaudu opetukseen Eepoksessa