Taideryhmät lapsille

Kirjaudu

Tarjoamme monipuolisesti kuvataidekerhoja lapsille eri ikäryhmissä.

Opettaja

Marina Kajava

Taidekerhon ohjaaja

Tarjoamme monipuolisesti kuvataidekerhoja lapsille eri ikäryhmissä.

Kullakin ikäryhmällä on omat tavoitteet. Tarkoituksena on oppia työstämään eri materiaaleja, oppia eri tekniikoita kuitenkaan unohtamatta tekemisen iloa yhdessä muiden kanssa.

 

3-4 vuotiaat

Tervetuloa seikkailulle taiteen ihmeelliseen maailmaan! Tunneilla ihmetellään, tehdään oivalluksia ja opitaan uutta leikin avulla. Pienet oppilaat tutustuvat väreihin, erilaisiin piirtimiin ja tekniikoihin ammattitaitoisen opettajan opastukselle. Opetus etenee tavoitteellisesti ja lapsilähtöisesti erilaisten satujen ja tarinoiden sävyttämänä. Työpaja koostuu viidestä opetuskerrasta, jonka jälkeen opetusta voi halutessaan jatkaa seuraavassa työpajajaksossa.

Hyppää mukaan hauskaan taideseikkailuun!

5-6 vuotiaat

Musikanttien kuvataiteen opetuksessa päästetään lasten luovuus ja kekseliäisyys valloilleen! Lähestymme kiinnostavia aiheita monipuolisesti piirtäen, maalaten, rakentaen ja muotoillen. Vain mielikuvitus on rajana! Opetus etenee tavoitteellisesti ammattitaitoisen opettajan opastuksella ja lapsilähtöisesti erilaisten satujen ja tarinoiden sävyttämänä. Työpaja kostuu viidestä opetuskerrasta, jonka jälkeen opetusta voi halutessaan jatkaa seuraavassa työpajajaksossa.

Opetuskieli

Musikanteilla on tällä hetkellä vain venäjänkielisiä kuvataideryhmiä. Tavoitteenamme on tulevaisuudessa tarjota entistä laajemmin harrastustoimintaa myös suomen kielellä.

 

Ilmoittaudu opetukseen Eepoksessa

Lisätietoa: [email protected]